Voorkom een storing door tijdig onderhoud

Uw centrale verwarmingsinstallatie werkt dag en nacht. Een storing komt altijd ongelegen…
Regelmatig onderhoud van uw verwarmingsinstallatie voorkomt niet alleen storingen, maar ook vroegtijdige slijtage van uw toestel. Kies voor het onderhoud van uw verwarmingstoestel een goede vakman. Een warmtevakman gespecialiseerd in onderhoud, met een grondige aanpak en die altijd voor u klaarstaat.


Uw verwarmingsinstallatie door een ervaren warmtevakman laten onderhouden, garandeert een probleemloos stookseizoen. Dit is een garantie die wij hard maken met een garantie van 2 maanden op de onderhoudswerken en het afstellen van uw toestel.

De kwaliteit en het vakmanschap van Walter en Robert staan borg voor een langere levensduur van uw C.V.-installatie en voorkomen die vervelende storingen.

Om storingen op de meest ongepaste momenten te voorkomen, raden we dus sterk aan om uw installatie tijdig te laten onderhouden. We raden het niet enkel aan, wist u dat dit ook bij wet verplicht is? Toestellen op gas dienen 2-jaarlijks onderhouden te worden en toestellen op stookolie dienen jaarlijks onderhouden te worden.

Om u te herinneren aan het jaarlijks of 2-jaarlijks onderhoud van uw verwarmingsinstallatie bieden wij u graag de service aan om u tijdig op te bellen voor een afspraak te maken. Zo hoeft u hier zelf niet aan te denken

onderhoudafb